IMG_8909.jpg
IMG_8903.jpg
DSC_9160.jpg
IMG_8924.jpg
IMG_8922.jpg
DSC_9332.jpg
DSC_9356.jpg
IMG_8938.jpg
DSC_9368.jpg
IMG_8936.jpg
DSC_9349.jpg

Rocabruna és un poble del municipi de Camprodon (Ripollès), situat a 972m d'alçada i a la capçalera del riu de Beget - dit també en aquest sector, riu de Rocabruna - al vessant sud del Montfalgars.

 

Rocabruna és un lloc ideal per a descansar i per menjar bé ja que aquí hi ha un dels millors restaurants de la comarca: Can Po. També és un bon punt de partida per a fer excursions a peu cap a França pel GR o cap a Beget, o excursions amb moto o cotxe cap a diferents punts de la 

comarca.  La Vall de Camprodon i la proximitat amb la Garrotxa o amb França (Prats de Molló) ofereixen una munió de possibilitats de lleure, visites culturals i pràctica d’esports de natura.

La privilegiada situació del Mas Can Cibat us facilita l'accés a un gran ventall d'activitats per a tots els gustos: Senderisme, escalada, muntanyisme, puenting, rutes amb bicicletes de muntanya, trekking, esquí, golf, equitació, passejades amb cavall, tennis, caçar bolets, pesca, passejades amb quads, etc.

 

I si preferiu activitats de caire més cultural, podeu fer la ruta del Romànic per tota la Vall de Camprodon, la ruta gastronòmica i la ruta del camí de la Retirada, que creua la frontera cap a Prats de Molló.