top of page
5ec8e87cc91ae
1060-cataleg-44
IMG_8924.jpg
1060-cataleg-20
IMG_8938.jpg
IMG_8909.jpg
IMG_8922.jpg
DSC_9160.jpg
IMG_8903.jpg
IMG_8936.jpg
DSC_9332.jpg
DSC_9368.jpg
DSC_9349.jpg

Rocabruna és un poble del municipi de Camprodon (Ripollès), situat a 972 m d'alçada i a la capçalera del riu de Beget -dit també en aquest sector, riu de Rocabruna- al vessant sud del Montfalgars.

Rocabruna és un lloc ideal per a descansar i per menjar bé, ja que té un dels restaurants més distingits i ben valorats de la comarca: Can Po. També és un bon punt de partida per fer excursions a peu cap a França pel GR o cap a Beget, o excursions amb moto o cotxe cap a diferents punts de la 

comarca. La Vall de Camprodon i la proximitat amb l'Alta Garrotxa o amb França (Prats de Molló) ofereixen una munió de possibilitats de lleure, visites culturals i la pràctica d’esports de natura.

La privilegiada situació del Mas Can Cibat us facilita l'accés a un gran ventall d'activitats per a tots els gustos: senderisme, escalada, muntanyisme, puenting, rutes amb bicicletes de muntanya, trekking, esquí, golf, passejades amb cavall, tennis, caçar bolets, pesca, passejades amb quads, etc.

I si preferiu activitats de caire més cultural, podeu fer la ruta del Romànic per tota la Vall de Camprodon, rutes gastronòmiques o la ruta del camí de la Retirada, que surt de Molló i creua la frontera cap a Prats de Molló (Vallespir). Des de la casa es divisen l’església romànica de Sant Feliu, del s. XII, i els vestigis de l'enrunat castell de Rocabruna que com la mina de les Ferreres són altres punts visitables ben propers.

bottom of page