top of page

El graner

Com la resta d'estances de la masia de Can Cibat, El graner és un apartament completament equipat amb rentaplats, microones, forn, roba de llit, tovalloles i ha estat reformat i decorat respectant el caràcter rústic de la casa, però amb tots els detalls necessaris per tal que sigui el màxim de confortable i acollidor. 

És un espai lluminós, diàfan, acollidor i romàntic, que respira aïllament i desconnexió. Compta amb aire acondicionat, una sala de descans, bany amb dutxa i obertures en un sostre de dues aigües.

Pot acollir dues persones i hi ha la possibilitat d'afegir, si s'escau, un llit supletori. No s'admeten animals de companyia.

CanCibat1_13.jpg
CanCibat1_10_AT.jpg

La casa està ubicada a Rocabruna, un petit nucli rural que es troba a 10 km de Camprodon i a 7 km de Beget, enmig d’un paratge de gran bellesa a cavall de l'Alta Garrotxa i de la Vall de Camprodon.

 

Construïda el segle XVIII, es troba a uns 200 metres de la carretera, en un punt elevat des d’on es pot veure l’església romànica de Sant Feliu, del s. XII, i els vestigis de l'enrunat castell de Rocabruna, així com unes bones vistes de les muntanyes que envolten el poble.

 

bottom of page