L'estança

És el segon dels apartaments grans de la masia de Can Cibat, situada a Rocabruna, un petit nucli rural que es troba a 10 km de Camprodon i a 7 km de Beget, enmig d’un paratge de gran bellesa a cavall de l'Alta Garrotxa i de la Vall de Camprodon.

Compta amb dues habitacions, una amb un llit de matrimoni i una altra amb dos llits individuals que es poden unir, una àmplia sala d'estar-menjador amb sofà i una terrassa exterior amb cadires i para-sol.

L'espai ha estat reformat i decorat respectant el caràcter rústic de la casa però amb tots els detalls necessaris per tal que l'estada sigui el màxim d'acollidora, romàntica i confortable, en contacte molt proper amb la natura del Ripollès.

CanCibat1_17_AP2.jpg
CanCibat1_22_AP2.jpg

L'estança pot allotjar quatre persones i hi ha la possibilitat d'afegir un llit supletori. No s'admeten animals de companyia. 

Construïda el segle XVIII, Can Cibat es troba a uns 200 metres de la carretera, en un punt elevat des d’on es pot veure l’església romànica de Sant Feliu, del s. XII, i els vestigis de l'enrunat castell de Rocabruna, així com unes bones vistes de les muntanyes que envolten el poble. Altres atractius propers són la mina de les Ferreres o el camí de la Retirada de Molló a Prats de Molló.

La masia està dividida en quatre apartaments, tres a la casa principal i un quart a l’antiga pallissa, amb una capacitat per a 2 o 4 persones.